TEMBANG KANGEN - Live Dangdut MADIUN

Lirik Lagu TEMBANG KANGEN - OM REZA Live Dangdut MADIUN

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi seksi nggonku nangis
Wong sing  tak tresanani tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah dudun kalbu
Roso kang tak ampet agawe loro dadaku
Lewat tembang kangen muga bisa dadi tamba
Tamba kangen iki nandhang wuyung  rina wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresna
Opo pancen sliramu uwis ora krasa
Liwat  tembang kangen aku titip  sayang
Tresnaku mring sliramu ora bisa ilang

Opo lali opo pancen wis ora ngerti
Saktenane aku mung tansah setya ngenteni
Ngenteni balimu mendah manise esemu
Lewat tembang kagen iki wujud katresnanku.

Live HOT DANGDUT Terbaru.
Title : Tembang Kangen
Format : Mp4
Live : Madiun
Download : Free
Nb. Terimakasih sudah berkunjung di blog ini. Semoga bermanfaat...
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2013 UPHiL n RAGHieL by
Template by Ghibratz
Powered by Blogger