WEDUS by INKA BaHenol ~ DANGDUT KOPLO

Lirik Lagu WEDUS by INKA BaHenol ~ DANGDUT KOPLO

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi
bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete

reff :

Timbang dibojo, ora ono duite
Mendhing tak gae, genda’an wae
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo, wong melarat
Ra mblanjani, gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

reff :

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete

reff :

Timbang dibojo, ora ono duite
Mendhing tak gae, genda’an wae
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sejuta wae

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo, wong melarat
Ra mblanjani, gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Live HOT DANGDUT Terbaru.
Title : Wedus
Video : mov
Audio : Mp3
Live : Setro - Kaliori
Download : Dat, Mpeg, avi, Mp4, flv, 3gp, vob, asf, HD for FREE
WEDUS by INKA BaHenol ~ DANGDUT KOPLO
Nb. Terimakasih sudah berkunjung di blog ini. Semoga bermanfaat...
No comment Add a comment
Cancel Reply
GetID
Copyright ©2013 UPHiL n RAGHieL by
Template by Ghibratz
Powered by Blogger